• Se boste kmalu poročili?
   • Je razgovor za službo oz. poslovni sestanek odvisen za vašo prihodnost?
   • Imate obletnico mature?
   • Prihaja velik dogodek, ki se ga morate udeležiti in želite biti v najboljši formi?

   Izberite profesionalno nadzorovano metodo posvetlitve zob Britesmile. Ne samo zato, ker je učinek viden takoj in je dolgotrajen (od 5 do 10 let), ampak tudi zato, ker nič ne pritegne več pozornosti kot svež, naravno bel nasmeh.

   Zakaj je posvetlitev sploh potrebna?

   Sčasoma seveda nasmeh izgubi svojo svežino, mladost in iskrivost. Nasmeh postane zaradi uživanja kave, časa, hrane in vina utrujen in vidno postaran. Dolgo časa je to bil samoumeven stranski učinek splošnega staranja. Zdaj vam lahko pomagamo ustaviti ta proces. S pomočjo sodobne tehnologije (link na tehnologijo britesmile) je za profesionalno posvetlitev zob potreben le en obisk ordinacije Dentalnega studia ZVK in ena ura vašega prostega časa.

   Kakšne alternative so na voljo?

   Od vseh možnostih posvetlitve zob (lasersko beljenje, trakovi za beljenje zob, belilne zobne paste in geli in podobno) se je Britesmile izkazal kot najhitrejši, najbolj učinkovit, predvsem pa najbolj varen način. To potrjujejo številne neodvisne klinične študije. Številni pripomočki za beljenje prebelijo zobe, kar deluje umetno in plastično. BriteSmile skuša ohraniti naravne prehode odtenkov sklenine in tako zagotavlja vse tri razsežnostni izgleda zob. Če je poseg opravljen profesionalno se posvetlitve opravljajo poredno, na približno pet let. Zato dobro premislite o prednostih različnih produktov, saj je nestrokovno ravnanje lahko nevarno.

   Zakaj prav Britesmile?

   Z Britesmile-om lahko svoj nasmeh posvetlite do 8 odtenkov. Končni odtenek je seveda odvisen od vaše naravne barve zobne sklenine. Če imate občutljive zobe na mrzlo ali toplo hrano, vam z veseljem sporočamo, da posvetlitvena Britesmile krema vsebuje le 15% peroksida, glavnega krivca za bolečine zobne sklenine. Kremo aktivira varna modra svetloba, več podrobnosti najdete v rubriki tehnologija:

   • Dosega najbolj trajne rezultate
   • Enakomerna, organska posvetlitev
    zobovja
   • Klinično dokazana varnost in strokovni nadzor razvoja Britesmile
   • Uporablja nizke koncentracije aktivnih sestavin (vodikov peroksid)
   • Potek posvetlitve lahko izvajajo samo
    strokovnjaki v zobozdravstvenih ordinacijah

   Kakšen je postopek posvetlitve?

   Pred začetkom postopka naš estetski zobozdravnik pregleda vaša usta in dlesni, da se prepriča, če so razmere optimalne. Usedite se nazaj, sprostite se, poslušajte glasbo ali glejte televizijo v naši ordinaciji in se prepustite, da zobozdravnik pripravi in nadzira varno in nežno posvetlitev vašega nasmeha. BriteSmile je nežen. Ni laserja in ne toplote. Samo poseben gel in izbrana modra svetloba. Učinek Britesmile-a skoraj vedno preseže pričakovanja strank. Pri vsaki stranki najprej naredimo fotografijo njenih zob, temu pa nato sledi postopek posvetlitve. Na koncu opravimo še fotografijo po postopku.

   Kako pogosto je potrebno beljenje?

   Britesmile lahko posvetli vašo zobno sklenino do 8 odtenkov. Kot rečeno je dejanska posvetlitve odvisna od naše naravne barve zobne sklenine. Učinek posvetlitve je prav tako odvisen od naših vsakdanjih navad in razvad. Če smo strastni pivci kave in rdečega vina, poleg tega še kadilci, bo učinek viden krajše časovno obdobje. V vsakem primeru pa traja vsaj dve leti od posvetlitve.