Dentalni studio ZVK v Murski Soboti

Zobozdravstvena ordinacija v Pomurju se nahaja v Murski Soboti nasproti hotela Diana. Na razpolago vam je sodobna zobozdravstvena ordinacija z najsodobnejšo multimedijsko tehnologijo, s katero si lahko kratkočasite obisk. V prijetni relaksacijski sobi so na voljo različni tiskani mediji. V neposredni bližini ordinacije lahko obiščete trgovine z butičnimi produkti, tradicionalnimi izdelki.

Želim drugačno zobozdravstveno izkušnjo!

Spremenite svoje dojemanje obiska zobozdravnika in vanj vključite aktivni turizem. Zdravilišče Moravske Toplice s svojo tradicijo, naravne danosti in dovršeno športno-rekreacijsko infrastrukturo nudi številne možnosti za večdnevni oddih. Če vas zanima kolesarjenje po ‘slovenski Toskani’, sprehodi ob Muri ali večdnevno spoznavanje tradicionalne Pomurske kulinarike, vas prosimo, da se obrnete na nas in pomagali vam bomo pri turističnem izboru, termin v naši ordinaciji pa prilagodili vašim načrtom. Več informacij o zanimivih turističnih točkah v Pomurju najdete na www.sloveniaholidays.com

Daleč od norega sveta

Lega Pomurja med Avstrijo, Madžarsko in Hrvaško omogoča tudi organizacijo mednarodnih srečanj s področja sodobnega zobozdravstva. Strokovnjaki s področja implantologije, endodontije in ortodontije, ki so vam na voljo, prihajajo iz bližnje Avstrije in Nemčije, imajo tudi dolgoletne izkušnje z izpopolnjevanjem tudi v Združenih državah. Ne obotavljajte se in investirajte v svoje glavno komunikacijsko orožje – nasmeh.

Pokliči in pridi

Mi se prilagajamo vam, zato zagovarjamo ‘pokliči in pridi’, zobozdravstvo brez čakalnih vrst. Termin s točno uro vam rezerviramo v obdobju enega tedna od vašega klica na telefonsko številko 051 644 344, lahko nam pa pišite na info@dental-studiozvk.si. Odgovorili vam bomo takoj, ko bo to mogoče.

Naroči me zdaj
Imam dodatna vprašanja

Pred tem pa se pozabavajte z našim spletnim diagnostičnimi vodnikom ali si oglejte fotografije Dentalnega studia ZVK.

Dentalni studio ZVK

Brez zadržkov nas pokličite, nam pišite ali nas obiščite.