• Zobna ščetka Philips Sonicare

   Najbolj pogosto priporočena zobna ščetka na svetu

   Najnovejši model Sonicare Elite je popolnoma opremljen, vključno s »sistemom nege po meri«, dve hitrosti čiščenja, ima dva nastavka da čim bolj ustreza vaši osebni tehniki čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare bolj uspešno odstranjuje zobne obloge kot navadna. Je ergonomsko in estetsko oblikovana, odporna na vodo in udarce. V živo so zobne ščetke lahko ogledate v zobozdravstvenih ordinacijah ali naročite po elektronski pošti.

   Želim naročiti zobno ščetko Philips Sonicare

   Zobne ščetke Curaprox

   Švicarski presežek v oblikovanju in kakovosti

   Zobna ščetka Curaprox je oborožena z napredno švicarsko tehnologijo in obliko. Vse zobne ščetke znamke Curaprox so narejene iz velikega števila (od 1540 do kar 5460) izredno tankih vlaken, ki tudi v mokrem stanju obdržijo čvrstost, saj nase vežejo šest krat manj vode kot običajno uporabljene najlonske ščetine. Posebno koristne so za otroke. Privoščite svojemu otroku najboljše in najvarnejše – Curaprox Sensitive KID model s 2860 nežnimi ščetinami Curen®. Ščetke so na razpolago v različnih barvnih kombinacijah, dobite pa jih pri nas v zobozdravstvenih ordinacijah ali jo naročite po elektronski pošti.

   Želim naročiti zobno ščetko Curaprox

   Zobni nakit Twinkles

   Twink, twink, Twinkles

   Dentalni nakit je čedalje bolj popularna oblika izražanja lastne modne samozavesti. Privlačen trend za vse starosti. V naši zobozdravstveni ordinaciji delamo izključno z zobnim nakitom znamke Twinkles in Twinkles Swarowski, ki je prejemnica ekskluzivnega priznanja REALITY FOUR STAR AWARD. Zobni nakit nudi široko paleto razpoznavnosti in edinstvenosti. Twinkles dentalni nakit in dentalne kristale Swarowski odlikuje kakovost in zagotovljen lesk ter obstojnost. Za podrobnejših informacijah o nakitu, ki je trenutno na razpolago nam pošljite elektronsko pošto ali pokličite na telefonsko številko.

   Želim se naročiti za namestitev zobnega nakita Twinkles