• Se spomnite klasičnih kovinskih ortodontskih opornic? No, mi se jih skorajda ne več. Zobne nevidnice Simetrium so nevidne, prozorne ortodonske opornice, ki vam pomagajo, da pridete do popolnega nasmeha brez, da bi vsi vedeli, da nosite zobne opornice. Glavno vlogo igrajo alignerji, tanki kot las, ki pomikajo vaše zobe na želeno pozicijo. Vsaka dva tedna posebej za vaš primer izdelamo nove zobne opornice, z nekoliko drugačnimi nastavitvami, tako smo vsakič bližje cilju, ki si ga želite sodeči. Gre za sodobno tehnologijo, kjer se vidi učinek, ne pa terapija (zobne opornice).

   Zakaj ne kar klasične zobne opornice?

   Ok, najverjetneje ste tudi vi pozabili kako izgledajo klasične kovinske zobne opornice. Prednost zobnih nevidnic Simetrium je seveda v estetiki. Narejene so iz trpežnega prozornega materiala, ki je praktično neviden za okolico in se optimalno prilaga vaši ustni votlini. Glavna prednost pa je seveda ta, da so zobne opornice snemljive. Lahko se neovirano smejite, govorite, nobenih omejitev ni. Med prehranjevanjem si jih preprosto vzamete ven, uživate v hrani, brez ovir poskrbite za ustno higieno in jih vstavite na zobni lok. Poglejte si zobne nevidnice Simetrium v naši galeriji in jasno vam bo, da podoba govori sama zase.

   Kako poteka terapija z zobnimi nevidnicami Simetrium?

   Najprej se opravi strokovni pregled, vzame odtis zobovja in oblikuje individualna serija zobnih nevidnic Simetrium, ki upošteva lastnosti vašega zobovja. Izdelava je računalniško načrtovana in vodena. Določimo interval zamenjav in vsake dva do tri tedna zamenjamo serijo zobnih nevidnic z nekoliko spremenjenimi parametri. Ti premiki pomagajo vsakemu zobu zasesti posebno mesto. Celotna ortodontska terapija z zobnimi nevidnicami Simetrium tehnologijo traja od 6 do 15 mesecev, v povprečju pa se izdela od 18 do 30 alignerjev z različno nastavljenimi parametri.

   Imate več vprašanj o postopku?
   Pošljite vprašanje našim strokovnjakom

   Komu so namenjene zobne nevidnice Simetrium?

   Zobne nevidnice so namenjeni vsem, ki želijo bolj simetričen, bolj usklajen, popolnejši nasmeh. Dobra novica je, da se naši zobje pomikajo celo življenje, kar pomeni, da so nevidnice priporočljive tako za najstnike, srednje starostno obdobje in za odrasle. Večina do zdaj ni razmišljala o poravnavi zob zaradi neprivlačnih kovinskih opornic in njihovega okornega značaja. Največkrat se za nevidno korekturo zob z zobnimi nevidnicami SIMETRIUM odločajo posamezniki, ki se zavedajo pomena videza v vsakdanjih srečanjih, ki so medijsko pogosto izpostavljeni, ki si želijo brezhiben izgled zaradi poslovnih, kulturnih ali socialnih dosežkov, ali preprosto zato, ker se nočejo počutiti drugačne od ostalih.