• Zdaj je že povsem jasno: porcelanaste luske oziroma veneerji so zelo preprost in učinkovit način poravnave in korekture posameznih zob. V poštev pridejo takrat, kadar želimo pozabiti umazane, lisaste, poškodovane, okrušene, asimetrične zobe, skratka takrat, ko želimo ZARES spremeniti svoj nasmeh in mu dodati nov karakter. Z nameščanjem keramičnega porcelana, ki je na videz naravno prosojen.

   Če ste nezadovoljni z vašimi zobmi, predvsem v prednjem vidnem delu, in razmišljate o alternativah, potem berite naprej, nas pokličite na telefonsko številko in se pogovorimo o podrobnostih.

   Kako poteka nameščanje zobnih lusk?

   Po strokovnem pregledu vam predstavimo vse možnosti in faze postopka korekture z zobnimi luskami. Ko najdemo skupno rešitev. Z nežnim loščenjem sprednje površine zob bo izkušeni kozmetični zobozdravnik odstranil plast sklenine in na to mesto položil porcelanaste luske, izdelane v skladu z vašimi željami. Porcelanaste zobne luske lahko tudi posebej prilagodimo tako, da preoblikujejo ukrivljene zobe, za katere bi sicer morda potrebovali ortodontno terapijo. Če se odločite za porcelanaste luske na vseh zobeh, vam bomo s pomočjo tehnologije izbrali ustrezen odtenek barve zobnih lusk in vaš nov nasmeh je pripravljen na svet.

   Zobne luske ali posvetlitev zob?

   Mogoče razmišljate o zobnih luskah (le) zaradi nekoliko temnejše zobne sklenine. Potem vam priporočamo, da razmislite najprej še o profesionalni posvetlitvi zob. Zobne luske so primernejše za celostno preobrazbo nasmeha, ko razmišljate o številnih dejavnikih, ki bi jih radi odpravili: nesimetričnost prednjega loka, okrušenost, oblika zob in podobno. Vsak nasmeh je unikaten in vsak posameznik ima lastne želje, zato vam priporočamo, da se naročite na strokovni pregled. Razgrnili bomo možnosti in našli idealno rešitev.

   Naravno ali umetno. To je zdaj vprašanje.

   Steklena keramika je optično na las podobna naravni zobni steklini. To je zato, ker so porcelanaste luske – tako kot prava zobna steklina – prosojne. Kadar svetloba zadene površino naravnega zoba se ta ne odbije takoj. Namesto tega svetloba prodre v zobno steklino ter odseva neprepustno zobovino, ki leži pod površino. Ta prozorni učinek je tisto, kar jim daje tisti tipični lesk. Zato gre pri zobnih luskah Studia ZVK za najbližji približek naravni zobni sklenini. Prednost zobnih lusk iz kakovostne keramike je seveda tudi ta, da nikoli ne potemnijo ali spremenijo svoje barve.